Rannan Teollisuuskone

Tilauskonepaja ja kokoonpanotehdas

Rannan Teollisuuskone Oy muodostuu kahdesta tuotantoyksiköstä, jotka sijaitsevat Leppävedellä ja Vantaalla.

Leppäveden tilauskonepaja

Konepajamme valmistaa korkealaatuisia tuotteita puunjalostus-, metalli-, elintarvike- ja graafiselle teollisuudelle. Ydinosaamistamme ovat keskiraskaat ja raskaat hitsaus- ja levytyöt sekä vaativat CNC-koneistukset. Kokoonpano- ja asennuspalvelumme,  halumme palvella asiakkaitamme sekä alihankkijaverkostomme
yhdistävät saumattomasti osakokonaisuudet.

Vantaan kokoonpanotehdas

Kokoonpanotehdas on keskittynyt pääasiassa vientiin suuntautuvien laitteiden kokoonpanoon ja lopputestaukseen. Varmistaaksemme työmme laadun, suoritamme koestukset ja logiikkatestaukset kokoamillemme laitteille. Toimintamme vahvuutena on matala organisaatiorakenne ja tehokas materiaalivirtojen hallinta sekä nopeat tuotannon läpäisyajat.

Arvomme ja tapamme toimia

Asiakastyytyväisyys ja laatu

Meille on tärkeintä asiakkaan tyytyväisyys palveluumme ja tuotteidemme laatuun. Joustava toimintatapamme, tehokas tuotannonohjaus ja projektinhallinta ovat saaneet kiitosta asiakkailtamme.  Toimintaamme tukevat ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 ympäristöjärjestelmät.

Toimitusvarmuus ja asiakasprojektien hallinta

Kuormituksen ja valmistuksen seurantamenetelmät takaavat, että asiakkaan tilaus etenee täsmällisesti tuotantoprosessissamme. Lopputuote toimitetaan joustavasti asiakkaan vaatimukset huomioiden tarvittaessa suoraan asiakkaan prosessiin. Avoimella toimintamallilla saavutettu luottamus asiakkaiden keskuudessa vie meidät kohti tavoitetta – kumppaniksi lähelle päämiestä ja kokonaisvaltaiseen toimitusvastuuseen.

Ympäristöarvot

Asettamamme ympäristötavoitteet koskevat yrityksemme kaikkia organisaatiotasoja. Samaa edellytämme myös omilta
yhteistyökumppaneiltamme. Siten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia
laatutuotteita.

Historia

1984

Yhtiö perustettiin vuonna 1984, jolloin kiteeläinen DI Antti Ranta osti SOK:n keskuskorjaamon Vaajakoskelta. Yhtiöstä tuli ensimmäinen tytäryhtiö Konepaja Antti Ranta Oy:lle.

1998

Vuonna 1998 maaliskuussa Rannan Teollisuuskone Oy muutti Vaajakoskelta nykyiseen toimipisteeseen Leppävedelle.

Saman vuoden lopulla solmittiin partnership-sopimus johtavan kaapelikoneiden valmistajan kanssa. Sopimuksen myötä yhtiö laajensi kone- ja laiteasennustoimintaa Vantaalle.

2000

Leppäveden konepajan laajennus 2 600 m2:iin.

 

Rannan Teollisuuskone on tunnettu luotettavana teollisuuden laitevalmistajana ja alihankkijana. Rannan Teollisuuskoneen valmistamia laitteita on toimitettu kaikkiin maanosiin.

2013

Kesällä vuonna 2013 Rannan Teollisuuskone Oy osti Milston Oy:n liiketoiminnan. Milston lieteseparaattorin markkinointi, myynti, tuotekehitys ja valmistus siirtyi Rannan Teollisuuskoneelle.

2014

Aloitettu uuden Milston malliston kehitys ja testaus

2016

Aloitettu uuden Milston malliston myynti ja markkinointi

Sertifikaatit

latauslataus (2)lataus (3)lataus (4)